Beweegt u mee?

Als deelnemer?

Nieuwsgierig geworden voor ViVa! Dagbeweging? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij een van onze ViVa! Dagbeweging locaties. Ons team van professionele en enthousiaste collega’s vertelt u graag alles over de mogelijkheden. Beweeg mee en neem vrijblijvend contact op.

 

Als vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in het verlenen van hulp en ondersteuning van welzijn. U kunt net dat beetje extra bieden waardoor het leven van onze deelnemers iets meer kleur krijgen. Van een gezellig praatje bij de koffie, een wandeling in de buurt of een uitstapje naar het theater of de dierentuin, alle ondersteuning is nodig om bij te dragen aan en zinvolle daginvulling.

 

Als medewerker?

Bent u werkzaam binnen de ViVa! Zorggroep en bent u nieuwsgierig, heeft u een idee of vragen. Neem gerust contact op. Wellicht bent u de missende schakel die ons een stapje verder helpt naar ons doel: het vergroten van het welzijn en de zelfstandigheid van de deelnemers, waardoor deze zo zelfstandig en prettig mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

 

Als partner in de wijk?

Wilt u graag maatschappelijk betrokken zijn en een bijdrage leveren aan ViVa! Dagbeweging? We zijn op zoek naar een breed pallet aan partners in de wijk die bij kunnen dragen aan een zinvolle daginvulling. Denk bijvoorbeeld aan lokale ondernemers zoals de bakker, tuinders, gidsen, dansdocenten, muzikanten of kunstenaars. Maar ook cultuur & film huizen, theaters, expositie houders, buurtsportcoaches, scholen of sportverenigingen kunnen hun steentje bijdragen.

 

Contact

Email:    dagbeweging@vivazorggroep.nl

Tel:        088-995 82 88

 

Wilt u liever direct contact op nemen met één van onze ViVa! Dagbeweging locaties?

Ga dan naar onze locaties voor het actuele aanbod, de openingstijden en de

contactgegevens van de locatie.