Persvragen?

Voor persvragen, kunt u per e-mail contact opnemen met ViVa! Zorggroep, afdeling Marketing & Communicatie via: marketing_communicatie@vivazorggroep.nl

 

Wij staan u graag te woord!

Langzaam de goede kant op!

Het is fijn om positief nieuws te kunnen delen. Na de vaccinatieronde zien we een duidelijke afname van het aantal besmettingen in onze huizen. Wat zijn we daar blij mee! De capaciteit op de Covid-units wordt langzaamaan afgeschaald en in onze huizen is enige versoepeling van de maatregelen mogelijk. Wat houden die in?

 

Bezoek aan familie

Volledig gevaccineerde cliënten hoeven twee weken na de tweede prik niet meer in quarantaine na bezoek aan familie. Uiteraard is het belangrijk dat familie en cliënten de algemene maatregelen, zoals 1 bezoeker per dag, goede handhygiëne en waar mogelijk 1.5 meter afstand, naleven.

 

Twee bezoekers per dag

Cliënten mogen, twee weken nadat ze twee prikken hebben gehad, twee bezoekers per dag ontvangen. Bezoekers zetten bij binnenkomst op een woonzorglocatie een medisch mondneusmasker op en houden zich aan de maatregelen. ViVa! stelt de medisch mondneusmaskers  voor het bezoek beschikbaar.